Блог

Блог

Спекл об’єднує серця заради доброї справи!

Опубліковано 15 грудня 2014

Як відомо, Новий рік – свято здійснення дива, найзаповітніших мрій, домашнього затишку та сімейного тепла.

Але не кожному з нас пощастило насолоджуватися їм повною мірою: чути хрустіння снігу під ногами, шелестіння подарунків, звуки щедрівок та колядок, а інколи не мати найважливішого - тепла маминих рук та любові рідних. 

Учні школи-інтернату №6 у м.Києві знають про це не з чуток. Хлопці та дівчатка віком від 6 до 18 років з вадами слуху не почують багатьох речей, а декотрі з них, що не мають батьків, залишаться у інтернаті і новорічної ночі. Інтернат не забезпечено такими простими речами, як фарби, альбоми, канцелярські вироби тощо. Але найстрашніше, що відсутні прості ліки від застуди!

Саме тому цього року колектив компанії «Спекл» вирішив організувати соціальну ініціативу «Для тих, хто поруч», метою якої є допомога учням школи-інтернату №6. 

Наш бюджет на корпоративні подарунки до Нового року буде використано на закупівлю медикаментів, солодощів та канцелярських виробів (фарби, фломастери, олівці тощо) для діток. Одночасно колектив компанії своїми силами збирає альбоми для малювання, пластилін, фарби, олівці, фломастери. А подарунками для наших улюблених клієнтів стануть незабутні та креативні ялинкові прикраси, які ми зробимо своїми руками!

Усіх небайдужих запрошуємо долучитися до соціальної ініціативи. Адже разом ми зможемо зробити здоровими та трошечки щасливішими ще більше діток!

Щоб дізнатися, як долучитись до проекту, зателефонуйте: 044 463 40 76 (вн.125), пишіть daria.karpova@spekl.ua або заходьте на сторінку Фейсбук: https://www.facebook.com/spekl.poruch. Контактна особа: Карпова Дар'я

Подаруймо турботу та любов тих, хто поруч!

Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію