Блог

Блог

РОЗУМНЕ МІСТО ЗІ СПЕКЛ

Опубліковано 09 жовтня 2019

Зовсім скоро Київ долучиться до списку міст, які активно провадять політику Smart City, котра має на меті розвиток інфраструктури. За допомогою подібних рішень столиця стане більш технологічно розвиненою, зручною для життя сотень тисяч людей. Київ вже затвердив концепцію Kyiv Smart City та зараз знаходиться на фінальному етапі підготовки до її реалізації. Зокрема, найближчим часом ці зміни будуть стосуватися оплати проїзду в міському транспорті. Відтепер аби оплатити проїзд в метро, трамваї, фунікулері, тощо потрібно буде скористатися електронним квитком, що буде доступний для придбання на багатьох зупинках транспорту. Ключовим елементом у процесі реалізації проекту є пластикові карти – безпосередньо Smart Card, які будуть використовуватися для оплати, а в подальшому можуть бути використані і в інших сферах.

В рамках розробки проекту смарт міста 1 жовтня в Києві проходив Kyiv Smart City Forum, до якого долучилася і команда Spekl. Захід об’єднав під одним дахом:
- 60 спікерів, серед яких спеціалісти, котрі вже втілили проекти в своїх містах – Amsterdam Smart City, Smart City в Румунії.
- 8 секцій, які включали лекції, дискусії та семінари.
- Десятки виставкових стендів, що дало змогу познайомитися з новими технологічними рішеннями вендорів та інноваційними продуктами для розумних міст.

Нашу компанію на заході представляв відділ Business Development, який зміг отримати нові знання зі сфери, що набирає обертів в Україні. В перспективі Smart City пошириться й на інші міста України, невід'ємним атрибутом якого є смарт-картки.
Виготовляючи безконтактні смарт-картки протягом тривалого часу та маючи експертизу з кодування карток, команда Spekl може запропонувати якісний продукт, що задовольнить потреби будь-якого міста країни.

Читайте також:

Участь у форумі лояльності
Участь у форумі лояльності
Опубліковано 20 листопада 2018

Департамент з розвитку компанії Spekl чергового разу відвідав Міжнародний форум «Лояльний покупець: Де у нього кнопка?».

Детальніше
Як обрати постачальника пластикових карт?
Як обрати постачальника пластикових карт?
Опубліковано 01 листопада 2018

Люди завжди прагнуть більшого та обирають найкраще. На що варто звернути увагу, обираючи постачальника пластикових та картонних карток?
Спілкуючись вперше з компанією-виробником карток, рекомендуємо звернути увагу на чотири головних пункти

Детальніше
Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію