Блог

Блог

Як обрати постачальника пластикових карт?

Опубліковано 01 листопада 2018

Люди завжди прагнуть більшого та обирають найкраще. На що варто звернути увагу, обираючи постачальника пластикових та картонних карток?

Спілкуючись вперше з компанією-виробником карток, рекомендуємо звернути увагу на чотири головних пункти:

  1. Термін виконання замовлення;
  2. Вартість;
  3. Якість;
  4. Клієнтський сервіс.

ТЕРМІН ВИКОНАННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

Виробництво карток може потребувати різних затрат по часу, це залежить від:

  • кількості продукції в тиражі;
  • виду друку (трафарет, цифровий або офсетний, суміщений друк);
  • особливостей макету та його ступеня готовності (макет наявний, або його необхідно розробити та перевірити);
  • наявності матеріалів (на випадок, якщо необхідно зробити спеціальні ефекти);
  • пори року.

ВАРТІСТЬ

На кінцеву вартість впливає багато факторів. Постачальник карток зробить свою пропозицію лише тоді, коли отримає достатню кількість інформації про замовлення.

Обов'язково переконайтесь, що ви відправили вичерпну інформацію про своє замовлення. В разі, коли специфікація на карту або комплект відсутні спеціалісти Spekl завжди можуть Вас проконсультувати та допоможуть її сформувати.

ЯКІСТЬ

Кожна компанія, яка цінує свою репутацію, відправляє зразки пластикових карток клієнтам за запитом. Для карток щоденного вжитку головною вимогою є витривалість та безпека у використанні. Більшість вимогливих клієнтів бажають, щоб кожний тираж відповідав на 100% заявленим кольорам. Тому варто уточнити, чи може компанія зробити кольорові проби.

Для того, щоб переконатися в якості продукції, зробіть запит на тестовий пакет зі зразками пластикових карток. Таким чином, ви зможете порівняти якість друку, ефектів, ламінації та вирубки від кожного постачальника й зробити правильний вибір.

КЛІЄНТСЬКИЙ СЕРВІС

Під час комунікації з менеджером варто звернути увагу на те, наскільки ефективно він підібрав для Вас рішення та як швидко Ви отримали відповідь на запит. Завжди ставте уточнюючі питання.

Якщо ви візьмете до уваги ці чотири пункти при порівнянні постачальників карток, ви матимете набагато більше шансів обрати компанію, яка надасть вам якісну продукцію та позитивний досвід.

Кожна компанія має власну репутацію на ринку, тому не соромтесь і запитайте у Вашого колеги “за цехом” його думку про того чи іншого постачальника.

Читайте також:

Корпоративне навчання для керівників
Корпоративне навчання для керівників
Опубліковано 22 жовтня 2018

Однією з ключових цінностей Spekl є люди. Успіх компанії залежить від компетентних, залучених співробітників та їхнього бажання приносити користь. Саме тому в Spekl приділяють багато уваги розвитку талантів.

Детальніше
Лаштуйте санчата влітку
Лаштуйте санчата влітку
Опубліковано 30 серпня 2018

Зовсім скоро розпочнеться круговерть різдвяних та новорічних свят. Відомо, що це "високий сезон" не тільки для активного продажу

Детальніше
Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію