Блог

Блог

Лаштуйте санчата влітку

Опубліковано 30 серпня 2018

Зовсім скоро розпочнеться круговерть різдвяних та новорічних свят. Відомо, що це "високий сезон" не тільки для активного продажу товарів, а й для подарункових сертифікатів.

Більшість рітейлерів активно використовують подарункові сертифікати в якості інструмента для підвищення рівня продажів, лояльності існуючих клієнтів та щоб долучити нових.

Даний картковий продукт характеризується сезонним попитом, тому інколи складно стовідсотково розрахувати розмір необхідних запасів. Відсутність сертифікатів в точках продажу під час "гарячого періоду" призводить до недоотримання прибутків рітейлером.


«Щороку ми спостерігаємо ситуацію, коли наші клієнти терміново замовляють великі тиражі пластикових карток в грудні через те, що на залишках лишалися одиниці подарункових сертифікатів.»

Ольга Петюр,

Керівник відділу продажів продуктів для програм лояльності

 

Коли клієнти розміщають замовлення на виготовлення, вони бажають розуміти терміни його виконання. на швидкість виробництва впливають декілька ключових факторів:

  • Кількість пластикових карток у тиражі, очобливоце стосується замовлення на 100 000+ одиниць;
  • Складність самої картки або комплекту (додаткові візуальні ефекти, кодування інформації та перемінні дані будь-якого типу);
  • Період часу, в який було розміщене замовлення.

Добре відомо, що найбільший відсоток подарункових сертифікатів продається в 4 кварталі під час свят. Тому підготовчі роботи з розміщення замовлення подарункових сертифікатів доцільно робити вже на початку осені. Планування заздалегідь відповідної статті бюджету допоможе уникнути згаяного часу на підготовку та розміщення замовлення в сезон, а своєчасне замовлення достатньої кількості сертификатів убезпечить Вас від втрат в "гарячий" період продажів.

Ми зробимо для вас унікальні картки, за рахунок яких ви вигідно будете виділятися на тлі конкурентів:

  • Міцний та красивий персоналізований пластик;
  • Якісний друк та чисті лінії;
  • Величезна кількісьть візуальних ефектів на ваш вибір;
  • Святкове пакування;
....та ще багато чого, що ми можемо вам запропонувати.
Бажаєте, щоби ваші продажі під час свят сягнули зірок? звертайтеся до наших менеджерів вже зараз і робіть попереднє замовлення, плануйте доставку подарункових сертифікатів заздалегідь.

Читайте також:

Лояльності багато не буває
Лояльності багато не буває
Опубліковано 24 липня 2018

За останні декілька років спостерігається «відродження» пластикових і віртуальних карт. Таким чином торгові мережі стимулюють покупки та складають

Детальніше
Компанія «Spekl» продовжує співпрацю з однією з найпопулярніших АЗК України
Компанія «Spekl» продовжує співпрацю з однією з найпопулярніших АЗК України
Опубліковано 18 квітня 2018

В кінці 2017 року компанія «Spekl» виграла тендер на виробництво комплектів лояльності «PRIDE» для АЗК «WOG».
Карти «PRIDE»

Детальніше
Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію