Блог

Блог

Компанія Spekl продовжує співпрацю з глобальними MVNO

Опубліковано 18 січня 2018

   Компанія Spekl продовжує успішно розширювати географію продажу власної продукції на світовому ринку телекомунікаційних послуг. Це стало можливим завдяки співпраці з набираючими популярність міжнародними віртуальними операторами мобільного зв'язку (MVNO).

   Останні є постачальниками послуг сотового зв'язку, які використовують вже існуючу інфраструктуру мобільних операторів MNO (mobile network operator). Світові тенденції розвитку сегмента телекомунікаційних послуг показують популяризацію MVNO, як відповідь на зростаючий попит споживача на нові послуги і різноманітність вибору.

  Трансформація телекомунікаційного ринку допомагає компанії Spekl в повній мірі проявити себе в якості відкритого до інновацій постачальника послуг з виробництва стартових пакетів і ваучерів поповнення рахунку. Прагнення до розвитку разом із клієнтами дозволяє в стислі терміни реалізувати продукцію будь-якої складності.

   Політика гнучкості компанії Spekl, чітке дотримання умов договору і надійність в роботі дало можливість в повній мірі надавати MVNO продукцію високої якості, що відповідає стандартам лідерів міжнародних ринків.

Читайте також:

Spekl підтвердив сертифікат ISO 9001: 2015
Spekl підтвердив сертифікат ISO 9001: 2015
Опубліковано 01 грудня 2017

У листопаді 2017 року компанія Spekl завершила процес ресертифікації системи менеджменту якості відповідно до стандарту нової версії ISO

Детальніше
95% клієнтів задоволено співпрацею з компанією Spekl
95% клієнтів задоволено співпрацею з компанією Spekl
Опубліковано 10 серпня 2017

У першому кварталі 2017 року компанія Spekl провела дослідження задоволеності клієнтів, метою якого було визначення рівня задоволеності

Детальніше
Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію