Блог

Блог

Робочий 2019-ий для Spekl: «Європейські ігри» в Мінську на зв'язку

Опубліковано 25 лютого 2020

Рік, що минув, був дуже продуктивний для компанії. Продовжуючи роботу з постійними клієнтами, нам також вдалося взяти участь у дуже цікавих проектах, при чому не лише з професійної точки зору!

Spekl виготовив ваучери поповнення рахунку бренду life :) Belarus для продажу під час II Європейських ігор, що проходили в Мінську з 21 по 30 червня 2019 року. У змаганнях з 15 видів спорту брали участь 3844 спортсменів з п'ятдесяти країн Європи.
Складність даного проекту полягала в тому, що виготовлення ваучерів відбувалося в дуже стислі терміни. Термін був витриманий, а також, завдяки наданому Certificate of Origin і точному оформленню відвантажувальних документів, клієнт в оперативному режимі зміг пройти всі митні процедури. Всіх вимог таємності продукту було дотримано ✅

Наявність ваучерів допомогло туристам, що приїхали до Мінська, оперативно поповнювати баланс мобільного телефону.
Ми раді, що змогли допомогти клієнту і учасникам змагань!

Читайте також:

Форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?»
Форум «Лояльний покупець: де у нього кнопка?»
Опубліковано 01 листопада 2019

Spekl - це команда, яка перебуваючи в бізнесі понад 20 років, не зупиняється в розвитку та слідує тенденціям ринку. Минулого тижня ми відвідали XV Міжнародний форум "Лояльний покупець: де в него кнопка?". Це щорічний форум, мета якого полягає в ознайомленні учасників ринку з новітніми інноваціями, концепціями і кейсами, що стосуються клієнтського досвіду.

Детальніше
РОЗУМНЕ МІСТО ЗІ СПЕКЛ
РОЗУМНЕ МІСТО ЗІ СПЕКЛ
Опубліковано 09 жовтня 2019

Зовсім скоро Київ долучиться до списку міст, які активно провадять політику Smart City, котра має на меті розвиток інфраструктури. За допомогою подібних рішень столиця стане більш технологічно розвиненою, зручною для життя сотень тисяч людей.

Детальніше
Замовити розрахунок Замовити дзвінок Online консультація Замовити презентацію